På hemmaplan

Det är sällan som jag fotar på hemmaplan, och då menar jag inte bara hemma i Tyresö utan också inne i vår vackra huvudstad. Det är synd och skam egentligen, men av någon underlig anledning tar jag mig inte tid att göra just det. Men plötsligt händer det...! Jag bestämde mig för att åka in till Kungsan för att fota de vackra körsbärsträden. Stefan fick följa med och agera chaufför och väskbärare. För att slippa alla turister åkte vi in redan vid halv fem på morgonen, och visst var det mödan värt. Det var en riktigt vacker morgon, och träden stod i full blom. Samma eftermiddag tog vi en cykeltur i Trollbäcken och då passade jag på att knäppa lite bilder då också.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 1
  • #1

    Annica Eriksson (onsdag, 23 maj 2018 23:29)

    Vilka fina bilder!
    Vill även passa på att gratulera på din dag.
    Kram