Bärs, brass, broar & blomsterprakt

Det var ganska länge sen som vi hade bestämt oss för att nån gång åka iväg och möta våren i Amsterdam. Med vi menas fyra fina tjejer som jag spelat innebandy ihop med i flera år och så jag själv då. Förra året blev det inte av, men i år kom vi iväg. Vi mötte dock inte våren, utan det var ren sommar just den helgen. Sista dagen svalnade det av något, men solen sken lika fullt på oss.

Amsterdam var en ren fröjd att turista och fotografera. Citykärnan var med sina alla broar och kanaler himla charmig. Vi åkte kanalbåtar både på dagen och kvällen, vi shoppade loss, vi drack god öl och vi gick på härliga kvällspromenader. En av dagarna besökte vi Keukenhof... denna enormt fina park med sin underbara blomsterprakt. Utmaningen att fota där var att inte få med alla dessa tusentals turister som flanerade runt bland tulpaner och påskliljor, jag lyckades hyfsat.

Tack Maria, Monica, Lena och Sussi för en fantastiskt fin långhelg i Amsterdam och tack för ert tålamod när jag hela tiden skulle föreviga allt vi såg.

Tausend rote, tausend gelbe, alle wünschen wir daselbe, und was dein mund nicht sagen kann, sagen Tulpen aus Amsterdam... :-)

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0