Dripp Dropp

Hela hösten och vintern har jag jobbat med mina droppar, och jag tycker själv att jag gjort framsteg. Det kanske inte ser så märkvärdigt ut, men att fånga dessa små konstverk är  verkligen inte lätt. Tålamod, envishet och passion behövs får att nå dessa resultat. Det är många parametrar att ta hänsyn till, framförallt är storleken på dropparna samt tiden mellan dropparna direkt avgörande för resultatet, och vi pratar millisekunder! Till det kommer sen den stora utmaningen att ljussätta det hela, vilket kan vara en rätt jobbig nöt att knäcka. Men det är så himla roligt, och jag tappar tiden helt och hållet när jag går ner i källaren för att fota. Det riktigt härliga är att hösten och vintern har gått snabbt, den gråa, och i mitt tycke tråkiga årstid har bara sprungit iväg. Det står inte på förrän vi snart ser hur dagarna blir längre, och sen börjar det knoppa, och sen kommer värmen... Men fram tills dess..., tja... oförtrutet kommer jag fortsätta jakten på den perfekta droppbilden.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 3
 • #1

  Niklas W (fredag, 26 januari 2018 13:41)

  Magiska bilder!
  Blir väldigt nyfiken på hur det ser ut där du fotograferar.
  Lycka till med dessa fantastiska bilder!

 • #2

  Sonja svarar Niklas: (fredag, 09 februari 2018 12:36)

  Tack! Jag får många frågor på hur jag gör och vilken utrustning som krävs, nån dag blir det nog ett blogginlägg på tillvägagångssättet. Tack för titt och kommentar!

 • #3

  Evelyn garcia (söndag, 11 mars 2018 16:31)

  Increible trabajo con las gotas de agua y los colores. Espectacular!!!