Välkommen 2018

Vi bestämde oss för att åka ut med husbilen under nyårshelgen, och det var Motala som hägrade. Precis som vi hade parkerat bilen på ställplatsen började det att snöa... stora, vita flingor. Det skapade en fin stämning, och när vi sen var ute och gick med vovvarna gick det inte att ta miste på deras glädje över att snön hade lagt sig. Tyvärr töade det mesta bort under den tidiga morgonen därpå, men lite vitt låg ändå kvar på backen. Vi tog en riktig långpromenad utmed Göta Kanal och gick förbi Baltzar Von Platens fina gravplats. Von Platen är ju pappa till kanalen, denna vackra kanal som slingrar sig igenom vårt land från Östersjön till Kattegatt.

På nyårsaftonskvällen började det snöa igen. Ett tag verkade det som om mina planer att fota fyrverkeriet skulle gå om intet, det vräkte nämligen ner och sikten var dålig. Men någon timme innan tolvslaget upphörde snöandet och jag fick mina bilder på Motala i fyrverkeriregn.

Gott Nytt År!

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0