Ramsvik

Vår näst sista anhalt för denna semester blev Ramsvik, i krokarna av Hunnebostrand. Här tog vi in på en camping och det var bestämt att vi skulle stanna i två dygn. Det var också här vi mötte upp Per-Erik och Ann-Louise. Ann-Louise som är precis lika nördig som mig vad gäller fotografering var lika inställd på att fota loss i 180 som jag var. Vi tog cyklarna ut mot klipporna och likt bergsgetterna skuttade vi runt bland klippor och hällar för att jaga våra fotomotiv. Det blev två vackra kvällar, den ena med knappt några moln alls på himlen, den andra med lite fina strimmor på skyn.

Innan vi sen åkte hem till Tyresö mellanlandade vi i Mariestad. Här plockade jag dock inte fram kameran. Nöjd med de dagar som jag fått på västkusten kände jag att det var skönt att strunta i komposition och slutartider och istället ägna mig åt att vara lite social. Sammanfattningsvis kan man säga att vår semester slutade som den börjat - med sol och högsommartemperaturer. Jag kan också konstatera att inte en droppe regn har fallit på hela den här tiden vi varit ute med husbilen.
Vädergudarna log mot oss den här gången också...

Skriv en kommentar

Kommentarer: 2
 • #1

  Lotta Bothen (söndag, 06 augusti 2017 21:47)

  Vilka unerbara foton, min pappa kommer från Hunnebostrand, tillbringade alla mina barndoms sommrar där hos farmor, älskar den delen av sverige
  /Lotta

 • #2

  Svar till Lotta: (onsdag, 09 augusti 2017 11:42)

  Tack snälla Lotta för din visit och din kommentar. Jag håller med... Bohuslän är mycket vackert, och tycker man dessutom om att fotografera har man hamnat i paradiset... :-)
  /Sonja