Orust

Så har också jag kommit till den här dagen när man på nåt sätt trillar över på andra sidan om sträcket. Och jag måste ju säga att fylla 50 var verkligen inte annorlunda än någon annan födelsedag. Det är bara en siffra, och speglar på inget sätt hur gammal man är i sinnet. Visst har håret blivit gråare, och visst säger kroppen ifrån när man kravlar runt på marken, men det finns värre saker.

Födelsedagen firades på Orust vid hamnen Henån, där båtägare samsades om platsen med oss husbilsägare. Jag är inte mycket för uppvaktning och har heller inget behov av att få presenter, men min kära make Stefan överraskade mig rejält när han plockade ner en splitterny cykel från cykelstället. Det fina med denna cykel var att den gick på el. Ju mer jag funderade på det desto mer förstod jag vilken praktisk tingest detta var, och när jag hoppade upp på den och jonnade iväg var jag lyrisk. Tack Stefan!!

Inte många bilder från Orust, jag hade några på min mobil, men denna gick sönder och lämnades in för lagning innan jag hunnit föra över bilderna till datorn.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0