Ett fall framåt

Tålamodet som ju inte är min bästa gren här i livet har prövats hårt de här senaste veckorna. Förrådet på svordomar har sinat betänkligt och dessutom har de gråa håren blivit några fler. Just som jag funderade på om jag skulle strunta i det hela fångade jag plötsligt min första kollision, vilket gav massor med ny behövlig energi.  Svårigheten ligger dock inte i att fånga själva vattenformationen, svårigheten ligger i att belysa den. Extremt knepigt eftersom det är blixtens  jobb att frysa rörelsen, och för att åstadkomma just detta måste man dra ner på brinntiden vilket ju samtidigt innebär att man stryper ljuset. Och för att fota behöver man ljus... Jag kom underfund med att blixtarna måste var väldigt nära motivet, då blir det hyfsat. Jag har mycket kvar att lära men känner ändå att jag kommit en bit på väg.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 1
  • #1

    AnnLo (lördag, 18 februari 2017 22:03)

    Helt fantastiskt Sonja !!! Du har ju massor med tålamod