Vattenlek

Det sägs att de allra flesta som ägnar sig åt makrofotografering nån gång i sin fotokarriär ger sig hän åt att fota vattendroppar. Jag blev tillslut tvungen att prova, jag också. Och visst var det roligt... och tålamodsprövande... Egentligen inte särskilt svårt, men man missar droppen ganska ofta. Ingen av dessa bilder är 'photoshopade' utan är skapade direkt i kameran. Min nästa utmaning inom denna genre är att få två droppar att kollidera, vilket ger fina vattenskulpturer, men jösses... det verkar vara omöjligt att skapa denna kollision.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 2
 • #1

  AnnLo (fredag, 27 januari 2017 18:59)

  Men oj vad kul det verkar vara!! Får nog prova jag med. Mycket vackra bilder, du är bäst!!

 • #2

  Svar till AnnLo: (tisdag, 07 februari 2017 10:25)


  Hej,
  det är helt enkelt busroligt. Testa!
  Vi ses på söndag. :-)