Stoppa tiden...

Det är nu man skulle vilja trycka på stoppknappen, få tiden att stå stilla. Visst är det lite jobbigt med valpar så tillvida att man måste springa ut med dem stup i kvarten, man måste passa på sina tofflor och skor, man får se upp med hemmets alla sladdar. Men jag skulle inte vilja vara utan denna valptid, den är ju bara sååå mysig. Lilla Molly är idag 3 månader gammal, och hon väger 1,3 kg. Hon kanske inte är den 'snyggaste' chihuahuan med sina lite för långa ben och sitt underbett, men hon har ett psyke utan dess like, och i min värld är det långt mycket viktigare än utseendet.
Jag förstår nu i efterhand att det kanske inte var så lätt att ta plats i flocken där tre unghundar härjar, men Molly fixade det galant. Nellie som undrade vad fasen husse och matte släpat in för något muttrade och blängde på Molly var gång hon kom i närheten. Men Molly gav sig inte, och tillslut förstod Nellie att detta ju var något att kunna busa och leka med. Mollys sätt att finna trygghet i sig själv kommer säkerligen från föräldradjuren, men givetvis också från uppfödarna. Stort tack till dig, Emma och dina föräldrar för denna underbara lilla tjeja.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 2
  • #1

    Stefan (onsdag, 23 november 2016 16:21)

    Bild 20

  • #2

    AnnLo (torsdag, 24 november 2016 15:04)

    Ser fram mot att någon dag få träffa dessa sötnosar som du så underbart har på bild.