Travemünde

Vi skulle ta båten från Travemünde hem till Sverige igen, och valde att ställa oss på Travemündes Ställplats nere vid hamnen. Den lilla ort var förtjusande med alla sina små restauranger, båtar och shoppingmöjligheter. Visserligen var det mycket fisk som serverades, men en och en annan krog serverade också Schnitzel av Wiener art, ett naturligt val för min del som ju inte är så förtjust i fisk. Stefan njöt dock att utbudet.

Resan hem till Sverige gick bra... Våra vovvsar tyckte dock att det var konstigt att inte ha någon gräsmatta att göra ifrån sig på. Wilma var inte så knusslig, det gick att kissa på däck alldeles uppenbart, men Nellie och Maja... nä... Färjan hade faktiskt en hundtoalett med grus och en trädstam, men också det var i det hemligaste laget enl ovannämnda tjejer. 

Något som var trevligt var att vovvarna var välkomna på hela färjan förutom i restaurangerna och affärerna. Vi satte oss utanför baren med våra vovvar och tog en öl innan vi tillslut gick till hytten för att knoppa.